zondag 27 oktober 2019

Workshop etuitje maken en clubochtend op zaterdag 2 november (home sweet home- lucy boston- jane austen)

 Vandaag heb ik het etuitje in de praktijk getest. Ik ben met mijn echtgenoot Wil naar Museum More in Gorssel geweest. Er was een lezing over de Britse Realisten, schilders beroemd geworden in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Het was een inleiding op de tentoonstelling die nog een paar maanden te zien zal zijn. Zeker de moeite van een bezoek waard. Het etuitje met de museum kaart werkte perfect.

Ik geef a.s. zaterdag 2 november een workshop waarin we zo een etuitje maken. Het is van 13.30 tot 15.30 uur. De kosten zijn inclusief het pakketje 16,50 euro. U brengt Uw eigen naaimachine mee of U doet het met de hand. U mag zelf kiezen. Ik heb mijn kleine Singertje gebruikt. Als U zin en tijd heeft, stuur dan even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com . 


 Op zaterdag 2 november houd ik ook mijn Clubochtend, maar dan van 10 tot 12 uur. De kosten zijn 7,50 euro. Ik geef hulp en bijstand aan allerlei dames die cursussen hebben gevolgd bij mij en die een stok achter de deur willen hebben om door te gaan of graag nog wat tips en tricks willen horen of gewoon als nieuweling aan dat onderwerp willen beginnen. We doen onder andere Home Sweet Home,

 Lucy Boston, de hexagons zoals in Patchwork of the Crosses,

en ook nog de Replica Quilt van Jane Austen. Een mailtje naar mijn email adres is dan voldoende. Ik zet een stoeltje voor U klaar.
Eventueel tot a.s. zaterdag.
Met vriendelijke groet,
Rietje van Slagmaat

Geen opmerkingen: