vrijdag 8 maart 2019

Lente in Ophemert en Inloop Workshop zaterdag 9 maart


Bij ons in Ophemert is de lente aangebroken in de tuin. De narcissen steken hun kopjes boven de grond. De kerstrozen bloeien een beetje laat. De konijntjes rusten er uit tussen de planten. Met carnaval kun je rustig al aan Pasen denken. Daarom hebben we pakketten gemaakt van deze konijnen in de vijf kleuren die U ziet, groen, geel, blauw, rood en roze.
Een pakket kost 9,95 euro. De porto is 2,60. Als U zo'n pakketje wilt bestellen, stuur dan s.v.p. een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com


A.s. zaterdagmorgen 9 maart van 10 tot 12 is er een Inloop Workshop met naar keuze 4 onderwerpen. Ik noem het een Clubochtend. U betaalt 7,50 per ochtend inclusief de patronen, exclusief de stofjes. U betaalt alleen als U komt.

1.  Dit is het systeem van Lucy Boston met de verlengde hexagons
Op de foto hierboven kunt U het resultaat zien en krijgt U een goed idee van de mogelijkheden. Ik zorg voor de patronen. Het systeem is heel handig voor een vakantie werkje en ook erg geschikt voor beginners op het gebied van patchwork en quilten. U zit niet vast aan een hele serie workshops.



2. De replica van de Jane Austen Quilt. Ik zorg voor de patronen die helemaal het oorspronkelijke werk volgen. U kunt eventueel vanaf het begin beginnen.


3. Home Sweet Home (9 huisjes). Ik help bij het Frans, de Inches en alle voorkomende problemen die opgelost moeten worden.


4. We behandelen patronen uit de Splendid Sampler. Ik geef tips en tricks. 

De kosten zijn 7,50 per keer.

Als U zin en tijd heeft, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com . Misschien tot a.s. zaterdag van 10 tot 12 in Ophemert (bij Tiel).
Met vriendelijke groet,
Rietje van Slagmaat