dinsdag 12 maart 2019

Patroon Paashaas en Quilten aan de Stamtafel


We waren vorige week al een beetje in de stemming gekomen met de veelkleurige konijntjes in voorjaarskleuren. Nu gaan we nog een stapje verder naar de Paashaas (voor Pasen nog klaar) Dit is een patroon van een leuk haasje. Het kost 4,95 euro en de porto is 1,75 euro. Dat is natuurlijk alleen als U het op laat sturen. Stuur dan even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com en wij sturen het U toe.
Dat brengt me meteen op de volgende mogelijkheid om het persoonlijk op te halen in Ophemert. Als U het morgenochtend doet kunt U het combineren met een bezoek aan onze Quilting Bee, Quilten aan de Stamtafel, van 10 tot 12. Altijd gezellig op iedere woensdagmorgen, met een kopje thee of koffie en iets lekkers. U brengt Uw eigen werkje mee, kosten 5 euro.
U kunt ook met Uw eigen Quiltgroep langskomen op afspraak. Ook dan schenken we een kopje koffie en thee. Het is dan wel handig om even een mailtje te sturen of te bellen naar 0344-607652, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de koffie en de thee op tijd klaar staan.