vrijdag 11 oktober 2019

Wintertijd voor Klok Workshop, Clubochtend en Etui Workshop


Als je naar buiten kijkt op dit moment zou je denken dat de Wintertijd al begonnen is. Zo donker en nat, dat je er bijna droevig van zou worden. Tegen deze droefheid is er voor quilters altijd een perfect medicijn. Gewoon aan de slag met de hobby. In dit speciale geval heb ik een datum geprikt voor een workshop voor het maken van een klok zoals U hem hierboven ziet afgebeeld. We gaan het doen op zaterdagmorgen 26 oktober van 10 tot 12 uur. Het is heel toepasselijk de dag voordat we de wintertijd weer gaan invoeren. De kosten zijn 20 euro, dat wil zeggen alle materialen inclusief klok, stof en batterij. 

Als U zin en tijd heeft, stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com , dan reserveren we een plaatsje voor U.


Nu ik toch een berichtje zet op mijn blog vraag ik ook Uw aandacht voor een workshop een week daarna, of liever twee workshops op zaterdag 2 november.
De Clubochtend is inmiddels een bekend verschijnsel. We doen dan hexagons van Lucy Boston, de Splendid Sampler, Jane Austen en Home Sweet Home en de Bijbelse Blokken, allemaal met ondersteuning van mijn kant. Het is van 10 tot 12 en kost 7,50 euro. Een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com is voldoende.

Op die zelfde dag, zaterdagmiddag 2 november van 13.30 tot 15.30 uur geef ik een workshop in het maken van een portefeuille/etui voor bankpasjes etc. Ik heb een aantal pakketjes al klaar liggen voor degenen die mee willen doen. De kosten zijn 16,50 inclusief alle materialen, patroon en les natuurlijk.

Tenslotte wijs ik U nog even op het Quilten aan de Stamtafel, elke woensdagmorgen van 10 tot 12 uur. U brengt Uw eigen werkje mee of U vraagt om een pakketje dat we altijd hebben klaarliggen voor U. De kosten voor de ochtend zijn 5 euro exclusief een eventueel pakketje. Graag weer even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com 

Hopelijk zie ik U bij een van deze workshops op Dorpsstraat  8 in Ophemert (bij Tiel).