AGENDA en WORKSHOPS en CONTACT
De winkel is open op dinsdag en woensdag van 10.30 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom.

Informatie en aanmelding cursussen en workshops via rietjevanslagmaat@gmail.com

adres: Dorpsstraat 8 4061 AM in Ophemert (bij Tiel)
tel: 0344-607652

De openingstijden van de winkel zijn dinsdag en woensdag van 10.30 uur tot 16.00 uur. Als U op een andere dag zou willen komen, stuur dan even een mailtje, zodat we kunnen overleggen over de tijd.

De winkel is rolstoel toegankelijk

Als U wilt deelnemen aan een workshop even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.comQuilten aan de Stamtafel is een Inloop Quilt Bee voor iedereen.
Het is een gezellig café voor dames die gezelligheid en quilten willen combineren. U brengt Uw eigen werkje mee.
De kosten zijn 5 euro. We doen het elke woensdagmorgen van 10 tot 12 uur. Er is  koffie en thee en iets lekkers. 


The Splendid Sampler, begeleidingslessen bij het boek, voor 7,50 per keer. Inloop systeem. U betaalt alleen als U komt.
Data steeds op zaterdagmorgen van 10 tot 12:
de eerstvolgende keer op zaterdag 1 december. 


Opfris/Puntjes op de I-cursus  voor de dames die zich verder willen bekwamen in verschillende technieken, dubbelzijdig werken, blokken tekenen, borders en sashings maken, tekenen van blokken en malletjes maken. Kortom een heel scala. 

Deze Jane Austen Quilt maken onder begeleiding, Een keer in de maand op zaterdag. De eerste keer op zaterdagmorgen 15 september van 10 tot 12, daarna nog eens op zaterdag 15 december. Kosten 7,50 euro. Patroon inbegrepen. Geen boeken  nodig. 

Lucy Boston Patchwork of the Crosses
De eerste les in een serie, een keer per maand, is op zaterdag 15 september van 10 tot 12,  daarna op zaterdag 15 december. U leert alle ins en outs van deze techniek. Ik zorg ook voor malletjes. Kosten 7,50 per keer. Even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com als U mee wilt doen. Inloop  workshops waarbij we allerlei problemen oplossen bij het werk aan de Negen Huisjes Quilt  in het boek Home Sweet Home.
We lossen ook problemen met het Frans op en helpen met het maken van malletjes en appliceren op zaterdagmorgen  8 dec.  van 10 tot 12 uur. Kosten 7,50 euroWorkshop Shawl. Net voor de feestdagen. Met de naaimachine op zaterdagmiddag 1 december van 13.30 tot 16.00 uur. Kosten  27,50 euro inclusief alle materiaal . Even mailen als U wilt komen naar rietjevanslagmaat@gmail.com 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De winkel is open op dinsdag en woensdag van 10.30 tot 16.00 uur
Adres:     Dorpsstraat 8, 4061 AM Ophemert (bij Tiel)  
E-mail:    rietjevanslagmaat@gmail.com
tel: 344- 6