
De brief ging vergezeld van een tekening van de auto. Die tekening is ook al zo mooi. Ze heeft goed gekeken, drie rijen stoelen met hoofdsteunen, een lange neus en een rechte achterkant, zonder twijfel een blauwe Espace. De zon schijnt,maar opa rijdt aan de verkeerde kant van de weg. Dat geeft te denken, zou hij vaak ingehaald hebben?

Vandaag heb ik mijn hart kunnen ophalen aan iets wat ik graag doe. Ik heb veel gekookt en gebakken en daarna ingevroren in kleine porties, zodat de vriezer weer goed gevuld is.

Oven verwarmen op 220 C. Ontdooi bladerdeeg en bekleed een springvorm. (Ik houd niet van invetten en bekleed de vorm met papier).
500 gram braadworst uit zijn velletje halen en even met een paar plakken bacon uitbakken om het overtollige vet eraf te gieten. Laat afkoelen. Stort het vlees in de vorm en strooi tijm erover (de braadworst is al gekruid door de slager)en eventueel wat extra zwarte peper.
Maak vier kuiltjes in het vlees en breek in ieder kuiltje een ei. Strooi daar wat verse peterselie over.
Maak met bladerdeeg een deksel en plak die vast met water.
Bak 15 minuten op 220 C en nog eens 15 minuten op 160 C.
Af laten koelen
Tot slot nog even een foto van een eenvoudig poppenquiltje

1 opmerking:
Wat lief dat briefje met tekening. Inderdaad maar goed bewaren.
En je pie ziet er ook weer heerlijk uit!
Een reactie posten