donderdag 3 juni 2010

Tuinruimers


Volgens de weersverwachting voor morgen bereiden we ons erop voor dat we buiten kunnen zitten.
Ik heb dus een tuinjurk aangetrokken om wederom springbalsemien te ruimen. De jurk is al heel oud. Ik heb hem "ge-erfd" van Monique, de dochter van mijn vriendin Julia. Ze heeft hem als positie-japon gedragen en Julia vond dat ik de jurk prima achter het huis bij het werk in de tuin zou kunnnen dragen. Ze weet dat ik niet van broeken houd. Ze heeft gelijk gehad, maar ik wist niet dat de jurk onverslijtbaar was. Ieder jaar komt hij weer te voorschijn. De zoon van Monique is inmiddels 15 jaar oud.

We gaan morgen een poppen/wandquiltje maken van een bloemenmandje met geappliceerde bloemen. Ik ga nu het patroon van het mandje uitwerken en de voorbeeldjes voor de applicatie klaarmaken.

Meisjes die morgenochtend komen, neem een hoed en een bril mee. Het wordt warm in de tuin. Denk aan de zonnebrandcreme!
Wij zijn klaar met de voorbereidingen in de tuin, de stoelen zijn gesopt, de springbalsemien is weg. Jullie zijn van harte welkom in ons quiltcafe in de tuin.

2 opmerkingen:

conny ten berge zei

Kijk, dat zijn leuke berichten, ik ben al bijna onderweg, heerlijk om weer in de tuin te kunnen zitten!

bettina zei

Het was weer een heerlijke morgen, en wat zit je daar toch gezellig onder die "paapje-achtige" parasols!! Wat een prachtige tuin hebben jullie toch, ik heb weer mooie dingen voorbij zien komen!! Dank je wel dat we op deze manier mee mogen genieten van jullie tuin!

met groet, Bettina