dinsdag 30 november 2010

Vrijdags is het altijd weer gezellig. Vandaag bracht Annie Brevink een leuke kerstquilt mee.Jo Pasman overlegde met Ria Hutten hoe ze haar hexagonquilt zou afwerken.Zaterdag moesten we de honden goed in de gaten houden, want er werd gejaagd en Jan stond te lonken naar de jagers. Hij popelde om mee te gaan.Zondag konden de honden weer vrij rond lopen en genieten van de sneeuw.
Terwijl ik moet nadenken hoe ik mijn replicaquilt zal verbreden (hij is 260 breed en 210 lang) heb ik een klein quiltje gemaakt.
Het is altijd prettig om, terwijl je met een grote quilt bezig bent, wat kleine werkstukjes te maken. Ik heb dan het gevoel dat er ook iets af komt.
Het quiltje is klaar, maar, omdat ik nog steeds niet kan besluiten hoe verder te gaan met de replica, ben ik begonnen met de pakketjes voor de verrassingsochtend op 17 december.
Ik denk dat iedereen die zich heeft opgegeven er zeker geen spijt van zal krijgen. We geven er een speciaal tintje aan, omdat het ook de laatste bijeenkomst van dit jaar is. Alles wat U mee moet brengen is naaigerei en zwart naaigaren. Verdere aanwijzingen kan ik niet geven.