donderdag 27 april 2017

Koningsdag in Lochem met vlag en wimpel


Mijn man en ik zijn erg koningsgezind en op zo'n dag als deze koningsdag is het eerste wat hij doet de vlag uit steken met de oranje wimpel eraan natuurlijk. Het is een van de tradities die wij in ere houden en het is, sinds we in dit huis wonen, extra fraai om te zien door de gouden leeuw op het wapen dat boven de ingang hangt. Dat wapen was al op het pand aanwezig, want we wonen en hebben de winkel in een voormalig gemeentehuis.
Zo dadelijk gaan we zorgen dat de tuintafel klaar staat voor koffie met een sigaar (we roken al een half jaar niet meer, maar vandaag mag het voor één keer) ook al is het nog fris. Daar gaan we de TV uitzending van het bezoek aan Tilburg volgen met een oranje Tom Pouce en een oranje bitter ernaast.
We gaan een lang weekend tegemoet en zien U graag daarna weer in de winkel of op dit blog.
Met vriendelijke groeten,
Rietje en Wil

zondag 23 april 2017

Pakketje Vogels en nieuwe blokjes voor de Rood Wit Bom


Het is vandaag weer zo'n echte Nederlandse voorjaarsdag, eigenlijk het beste geschikt voor patchwork en quilten bij de haard, maar als je dan toch even naar buiten gaat, hoor je overal de vogels fluiten en als je goed kijkt zie je zo ook bezig met nestjes bouwen en kun je hun mooie kleuren bewonderen. Als je dat verschijnsel naar binnen wilt halen, heb ik een fraai pakketje met 8 vogeltjes voor U. De kosten zijn 8,95 euro voor het pakketje + 2,34 porto. Samen is dat 11,30 euro.
U kunt het bestellen via een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com
Ik zal dan zorgen dat het pakketje snel in huis is.


Voor de dames die bezig zijn met de Rood Wit BOM heb ik het pakketje voor de 4e ronde met de blokjes 13 - 16 klaar liggen. Een aantal dames was zo enthousiast, dat ze al van te voren hadden betaald en zij hebben de pakketjes naar alle waarschijnlijkheid al in huis. De rest krijgt het zo spoedig mogelijk na betaling.
Ik heb nog steeds een ongelooflijk plezier in het combineren van allerlei rode stofjes met wit. Het is en blijft een fantastisch leuke combinatie.
Gelukkig voor mij zijn heel wat dames het met mij eens.