zondag 8 augustus 2021

Inspanning en Uitspanning

Wat gaat de tijd toch snel. Er is alweer een maand voorbij sinds het laatste blogje. Maar ik ben natuurlijk wel aan de gang gegaan met het voorbereiden voor het najaar. Op zaterdagmorgen 4 september starten we met het middenstuk van deze quilt. (Opgeven via rietjevanslagmaat@gmail.com )

Ik heb heel lang getreuzeld met het aanschaffen van een nieuwe machine. Wil gaf het laatste zetje en dus hakte ik de knoop door. Een afspraak gemaakt in Gorinchem, oude machine ingepakt.

Ik wilde graag een machine met een groter werkblad, zodat er voor het quilten meer plaats was.
Bij firma Van Keekem ben ik prettig geholpen en kon ik de goede keuze maken.
Na twee weken naaien aan de quilt die in september voor een groot gedeelte af moet zijn, ben ik heel tevreden met mijn keuze.

Gisterenmiddag (zaterdag) was het zulk mooi weer dat we een tochtje gemaakt hebben.

Water en Hollandse lucht. Hoe mooi is dat? We zijn een stukje langs de Linge gereden en zijn in Rhenoy gestopt voor koffie en iets lekkers.

Zaterdagochtend 14 augustus (van 10 tot 12) bent U weer van harte welkom. U brengt Uw eigen werk mee en als het nodig is, kunt U met patchwork vragen bij mij terecht. Gezelligheid kent geen tijd.

Vanaf 10 uur staat koffie en thee voor U klaar. De kosten bedragen 7,50 euro per keer. Het patroontje van de mugrug (onderzetter) ligt voor U klaar. 

Even opgeven via rietjevanslagmaat@gmail.com 

Geniet van de zomer, dat doen wij in ieder geval.

Met vriendelijke groet,
Rietje van Slagmaat