donderdag 16 mei 2013

Het was stil op het blog

 Het is al een poosje stil op mijn blog. Soms heb ik een zetje nodig om de draad weer op te pakken. In dit geval waren het gistermorgen twee dames uit Rijssen die in de winkel kwamen. Tijdens het uitzoeken hadden we het over bloggen en zij vroegen of ik een time-out had. Eigenlijk niet, maar wel plannen om te schrijven. Alle onderwerpen die ik kon bedenken, keurde ik echter af en zo kwam ik tot niets.

 De eerste blogloze week hebben we doorgebracht in Limburg. Wat is dat toch een prachtige provincie. Als uitgangspunt hebben we voor Houthem vlakbij Valkenburg gekozen. Een vriendelijk hotel in een mooie omgeving.
Het was de week van de inhuldiging. Natuurlijk hebben we naar alle pracht en praal gekeken, waar vind je nu zoiets? Heel de wereld keek een dag met ons mee.

 Je zult het niet geloven. Volgens mij staat mijn radar altijd op patchwork, appliqué of quilten. Wat zie ik? Applicatie op de jurk van prinses Mary. Thuis ben ik op internet gaan zoeken naar een foto en jawel. De jurk is van de ontwerpster Charlotte Lynggaard uit Denemarken, een dochter van een bekende sieradenontwerper. Het is volgens de beschrijving een zijden kimonoachtige japon met applicatie. Als U binnenkort een feest heeft, dit kunt U ook maken!

Dan zoek ik verder tussen de foto's. kijk eens goed, ziet U hier ook zwarte applicaties?