dinsdag 16 augustus 2016

BOM dag in Lochem op 24 september a.s.


Zoals U hierboven kunt zien ben ik bezig met het aan elkaar zetten en groeperen van de blokken van de BOM serie die nu net compleet is, twaalf blokken af. Het is werk dat je erg veel voldoening geeft. Deze groepering is natuurlijk niet zalig makend. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Om dat met elkaar te bespreken en de mogelijkheden goed af te wegen heb ik een datum geprikt voor een BOM dag in Lochem op zaterdag 24 september van 10.30 uur tot 16.00 uur. Ik heb de dag speciaal bedoeld voor iedereen die tot nu toe aan een BOM serie bij mij heeft meegedaan.
Het lijkt me bovendien heel gezellig. De prijs voor de dag is 17,50 euro en U krijgt dan behalve koffie en thee met iets lekkers ook nog een warme lunch met een wijntje. Het station van Lochem is ongeveer 3 minuten lopen van ons huis.


Wilt U ook de blokken aan elkaar zetten en gelijktijdig quilten. Dan is de bovenstaande dag voor U zeer geschikt. Als U wilt komen op 24 september a.s. stuur dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com  Het wordt vast heel gezellig