woensdag 29 augustus 2012

rustig quilten

 Om aan alle rommel te ontkomen heb ik mij verstopt in mijn werkkamer, mijn favorite zender radio 1 aan en quilten maar. Het middenstuk vordert goed, zodat ik op de eerste bijeenkomst het werk kan tonen. Iedereen met een beetje ervaring kan meedoen. De eerste bijeenkomst voor deze quilt is op vrijdagmorgen 21 september en de tweede keer een week later op 28 september.
De eerste keer deel ik de patroontjes van de applicatie uit, zodat U met die onderdelen ook een eigen compositie kunt maken. Voor degenen die nog nooit met "heat and bond" hebben gewerkt, wordt dat natuurlijk ook even uitgelegd.
 Ondertussen gaat het werk aan het renoveren van de winkel door zonder dat ik daar veel last van heb. Zoals je op de volgende foto kunt zien, zijn de stoffen netjes en overzichtelijk neergezet in de quiltcafé ruimte, waardoor we mensen die toch nog stoffen nodig hebben gemakkelijk kunnen helpen.
Officieel zijn we nog met vakantie, maar als U wat nodig heeft kunt U  op de gewone winkeltijden op dinsdag en woensdag van 10.30 uur tot 16.00 uur even langs komen. Wel even aanbellen a.u.b..

zondag 26 augustus 2012

vakantiewerk

 Het is nog wel vakantie voor ons, maar wel op een heel bijzondere manier. De winkel wordt van binnen grondig aangepakt, zoals je op de foto kunt zien. Op dit moment is het niet erg aantrekkelijk om te zien, maar het wordt natuurlijk beter en mooier. De stoffen kunnen dan natuurlijk niet blijven staan en zijn tijdelijk neergezet in de ruimte die we normaal voor het quiltcafé gebruiken. Daar staan ze veilig voor het stof dat zo'n verbouwing met zich meebrengt. We besteden de vakantie op een nuttige manier en hoeven ons niet te vervelen. Ook hebben we nog wel eens tijd om rustig te zitten, dat wel, maar niet te lang. De tijd dringt.