Er is niets quilterigs van dit front, maar ik heb wel een heerlijk recept voor wraps.
De basis is: wraps - eieren - room - peper - zout - ham - spinazie - gorgonzola.
Verwarm de wraps volgens de verpakking.
Roer per persoon één ei met room - peper en zout los.
Roerbak rode of gele paprika een paar minuten.
Voeg blokjes ham toe en bak even mee.
Schep het eiermengsel over de paprika en de ham.
Maak hier een soort scrambled eggs van door zo lang te roeren tot de eieren gaar zijn.
Leg de wraps op voorverwarmde borden. Leg hierop verse spinazie. Verdeel de scrambled eggs over de spinazie en verbrokkel daarop de gorgonzola.
Rol de wrap en ga direct aan tafel.
De hoeveelheden weet ik nooit precies. Ik kijk wat er in de koelkast is en gebruik ook wel tomaten, verbrokkeld uitgebakken ontbijtspek of andere vleeswaren.
De foto hierboven toont de versie van Willem. Die versie bevat gesneden knakworstjes in plaats van ham, omdat Willem daar de voorkeur aan geeft.