donderdag 1 september 2011

Omdat er nog steeds bouwvakkers in huis zijn, is het nutteloos om een onberispelijk huis te willen hebben. Om niet moedeloos van de rommel te worden, kom ik de keuken niet meer uit, zodat ik het niet zie. Dat heeft zo zijn voordelen. Ik kan nu rustig verder werken aan de ster van Kristel Salgarallo. Het vordert gestaag.

Toen ik 4 hoeken klaar had, legde ik ze aan elkaar en samen vormden ze ook een mooi blok, maar ze gaan toch in de hoeken van de ster.

Dit zijn de laatste steekjes aan de achtste hoek. Hierna kan ik met het inzetten beginnen. Tot zover gaat alles voorspoedig. (ik klop het af).

5 opmerkingen:

Berna zei

Rietje, de ster is prachtig! Ben benieuwd hoe hij verwerkt gaat worden.
We zijn vandaag door Gorsel gereden. Vlakbij jou toch? Helaas hadden we geen adres bij ons van je. Maar je was dus ook niet open vandaag maar zat verstopt in de keuken, haha. Heb je eigenlijk wel een winkeltje of geef je alleen quiltles? Wat het ook is, ik kom zeker een keer langs.
Groetjes
Berna

Rietje van Slagmaat zei

Berna, ik heb al 30 jaar een quiltwinkel,waarvan 15 jaar in Lochem. Wij zijn open op dinsdag en woensdag van 10.30 tot 16.00 uur. Op vrijdagochtend is er bijna altijd een quiltcafe, waarvoor je je niet vooraf hoeft op te geven. Als je daar iets meer over wilt weten mail dan even. Misschien tot ziens Rietje

Liesbeth Wessels zei

Wateen prachtige ster de stof is zo mooi gebruikt. groeten van liesbeth

Anoniem zei

Voor Liesbeth, het compliment over stofgebruik komt helemaal aan Kristel toe. Deze keer is alleen het naaiwerk van mij. Leuk dat je mij volgt, groeten van Rietje.

Bizzy Martine zei

Dag Rietje, leuk dat je mij volgt. Altijd spannend hè die nieuwe stofjes. Bij Kristel zijn we druk bezig fat quarters te snijden voor Ste Marie-aux-mines. Elke keer sta ik dan ook te denken, mmmm, mooi stofje daar zou ik eens iets mee moeten doen. Als we nu eens tijd konden kopen hè!!! Groetjes Martine