donderdag 19 september 2013

meer vakantie herinneringen (deel I)

 Op deze herfstige dag wil ik toch beginnen met een zonnige quilt. Zoals veel dames weten, begin ik mijn zomervakantie altijd in Antwerpen op de provinciale dag van de provincie. 'sMiddags  is er altijd "show and tell". De zonnige quilt is een herinnering aan Afrika.

                               De quilt is van Diane ....  maar ......

                                dit is de achterkant. Prachtig gequilt.

                         Waar vind je dat. Zes zusjes  en allemaal quilters.

 Tussen de vakantie uitstapjes door zijn we ook een dag uit geweest met Wubbo en Eveline. Deze keer was het onze beurt voor een verrassingsdagje. Het weer was wisselvallig, dus we hadden ook een plan B. Gelukkig bleef het bij plan A. Een picknick op de Veluwe. bezoek aan Paleis 't Loo, dan een pannenkoekenhuis in Ugchelen en dan weer terug naar het Loo, waar 's avonds een feeërieke  sfeer heerste
 Dan is Roos aan de beurt. Ze gaat van de basisschool over naar de middelbare school. Een mooie gelegenheid voor ons om met haar alleen een uitstap te maken. Anders dan met haar ouders. We vertrokken per trein naar Hoek van Holland en daarna per nachtboot naar Harwich.

 Met het oog op de reis naar Londen heeft ze vorig jaar voor haar verjaardag een mooie koffer uitgezocht. Alles was even spannend. Voor het eerst van haar leven door de douane. Dan aan boord van de Britannica en de hut opzoeken om de koffers te stallen en dan heel het schip bekijken.

 Op zondagmorgen kwamen  we aan in Londen. We zijn Peter Pan gaan bewonderen.

 Roos had een heel programma uitgezocht met dingen die ze wilde zien en Speakers' Corner mocht
niet ontbreken. Van lopen in en museum krijg je branderige voeten en wat is leuker dan schoenen uit en afkoelen in de vijver van het Victoria en Albert Museum.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo mam, dit is een testje!