zaterdag 21 december 2013

Kerstkaart


Dit wordt het laatste blogje voor de kerst. Net als bij iedereen begint de stress toe te slaan. We gaan een paar dagen weg en hebben goede oppas voor het huis gevonden, dus dat loopt op rolletjes. Maar wat neem ik mee? Iets nieuws of quiltwerk dat ik moet afmaken? Het laatste is natuurlijk heel verstandig. Verstandig is niet altijd leuk, dus neem ik ook nieuw werk mee voor het nieuwe jaar. Langzaam voel ik een "waterhoofd" groeien. Veel te veel plannetjes en veel te weinig tijd. Dat zal u wel bekend voorkomen. Zodra er iets af is laat ik het hier zien. 

                     

Geen afscheid van dit blogje zonder een foto van de prachtige quilt van Gerda! De laatste rand heeft Gerda zelf toegevoegd. De rest is een ontwerp van mij. Wat mooi om te zien dat we allemaal iets eigens, iets van onszelf in een quilt stoppen. 

Voor iedereen een vredig Kerstfeest en tot de volgende keer. 

Rietje4 opmerkingen:

Chris Palmaers zei

Ook voor jouw en je familie een fijne kerstperiode Rietje! En niet te veel stressen, dat is nergens goed voor! Neem gewoon mee wat je fijn vindt om te doen!

Berna zei

Lieve Rietje en Wil, ik wens jullie hele fijne dagen! Wat moet dat moet maar vergeet niet ook een beetje te genieten van het weg zijn.
Liefs Berna

Ps, Leuk plaatje van een kerstkaart heb je in dit logje.

Miny zei

Jullie ook fijne feestdagen en een gezond en creatief 2014 gewenst!

Groet Miny

rietje van slagmaat zei

Dag Chris, Berna en Miny,

We genieten zeker. En de uilen vorderen zonder stress!
Een mooi jaar gewenst voor jullie allen en tot snel, Rietje