zondag 19 januari 2014

Stofjes, stofjes, stofjes en een verrassingsochtend

Deze week hebben we weer stofjes binnengekregen. Sommige stoffen zijn nieuw voor ons, andere zijn vertrouwde favorieten in de winkel. Dit weekend was het daarom natuurlijk snijden, snijden, snijden geblazen. Maar wel genieten van de prachtige stoffen die we op kleur hebben samengesteld. Hieronder een selectie van de collectie. We hebben ook weer gebroken witte stofjes voor de liefhebbers binnen!


Blauw met een oosters tintje


Rood, groen, zacht en warm


Grijsgroen lief klassiek


Nu nog even schuiven met de tafels en stoelen, en slepen met verlengsnoeren voor alle dames die morgenochtend hun eigen naaimachine meenemen naar de workshop Op-Art quilt maken. 

Tijdens het snijden had ik royaal de tijd om te broeden op de invulling van de agenda van februari. Het is weer hoog tijd voor een verrassingochtend, vinden we. U kunt de datum van vrijdag 21 februari alvast in uw agenda zetten voor deze verrasingsochtend tijdens het quiltcafe. Wie is er nou niet gek op een leuk geheim? Ik wel. Fijne zondagavond nog!

Rietje


2 opmerkingen:

Willeke zei

Wat een prachtige stofjes!

rietje van slagmaat zei

Dag Willeke, hartelijk dank voor de complimenten! Wij zijn ook blij met de aanvulling van onze collectie. Fijne avond nog! Rietje