vrijdag 3 januari 2014

Frisse start


Dit wordt het eerste blogje van 2014. Het is nog wel wennen aan het nieuwe getal. Ik was nauwelijks gewend aan 2013 en het is alweer voorbij. 

Maar we gaan fris van start. Op mijn vakantieadres ben ik gestaag doorgegaan. Geen naaimachine meegenomen maar wel veel handwerk. 

Het eerste werkstukje dat in het nieuwe jaar af kwam is dit schattige miniquiltje met een combinatie van patchwork-driehoekjes en een middenstukje met stitchery. De afmeting is ongeveer 22 x 22 cm en past precies aan het kasthangertje. 

Zodra ik weer thuis ben, ga ik pakketjes met het patroontje maken. Het hele pakketje, stofjes voor de top, stukje vulling, achterkant, afwerking en DMC borduurgaren zal € 14,95 kosten exclusief verzendkosten. Dunne plakvliseline voor achter het middenstukje zit er natuurlijk ook bij. 

Als u belangstelling hebt, kunt u even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com. Als ik weer thuis ben, as dinsdag, weeg ik het pakketje even en dan weet ik de portokosten. 


Ik ga me nu weer lekker bemoeien met de kleinkinderen die ons ook bezoeken op ons vakantieadres. Ze genieten van de vakantie maar moeten ook nog even aan hun huiswerk omdat volgende week het echte leven weer begint. En tijdens de pauzes zit de hele goegemeente op hun ipad of mobiele telefoon. Nou ja, oma zelf is ook verslaafd aan haar tablet dus ik kan niet teveel commentaar geven.

Fijne avond en tot het volgende blog! 

Rietje

Geen opmerkingen: