donderdag 6 februari 2014

BOM Barbara Brackman


Voordat we morgen weer een nieuw quiltcafé hebben , wil ik eerst nog even een mooi werkstuk laten zien. Wil Schneider heeft meegedaan met de workshop Op-Art Quilt. Ze vond de techniek zo leuk dat ze haar quilt gaat vergroten.

Ik verheug me op morgenochtend. Er is vast wel een aantal dames dat het eerste blok van de Country Quilt heeft gemaakt en dat wil showen.

Voor de liefhebbers is er ook weer een kleine lezing over de periode rond de afschaffing van de slavernij, dit naar aanleiding van het "Block of the Month" van Barbara Brackman.


Deze foto is een gravure waarop waarschijnlijk de favoriete slavin van Martha Washington staat. De lezing gaat over het wel en wee van deze dame.

Tot slot nog even een herinnering aan de winkelopening op zondagmorgen a.s. van 10.30 tot 12.00 uur. Koffie en thee staan klaar. Ik laat eenvoudige en wat meer ingewikkelde blokken zien van "stack and whack" en ik leg uit hoe ik dat doe. Misschien tot zondag. (Er is iets lekkers bij de koffie, want ik ben dan jarig!)

Geen opmerkingen: