maandag 7 april 2014

8 frisse voorjaarsvogels


Sinds vandaag zit ik in een verbouwing. Gelukkig geen grote, maar wel een stoffige. Ik kan even niet meer zitten in onze huiskamer omdat de houtkachel een mantel krijgt. Sommige muren krijgen een stucbeurt. En buiten worden de raamkozijnen geschuurd en in de verf gezet. Als tegenwicht tegen de rommel heb ik deze voorjaarsvogeltjes tevoorschijn gehaald. De vogels hebben we ooit op een verrassingsochtend gemaakt en blijven schattig.

Hebt u zin in een onze volgende verrassingsochtend, dan kunt u zich opgeven voor vrijdagochtend 18 april. Kosten bedragen 10,00 inclusief materiaal, kopje koffie met wat lekkers. Het blijft uiteraard een verrassing wat we gaan doen!

De witte tak heb ik gekocht bij Albert Heijn. Daarin kunnen deze 8 vogels op hun gemakje zitten. Nou ja, in het voorjaar zijn ze ook druk bezig met het bouwen en verbouwen van hun nesten. Een pakketje met frisse stofjes voor 8 voorjaarsvogeltjes kost 10,00 euro inclusief porto. Mocht u belangstelling hebben, klikt u dan hier of stuur een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com 

een blik op mijn huiskamer

Vanwege de vogels en de voorjaarsstemming heb ik hier nog een mooi filmpje van Vroege Vogels met een zingende merel. U kunt nog meedoen aan de talentenjacht van het natuurprogramma. Stuur uw opname in en misschien wordt uw merel wel verkozen tot de mooist zingende merel van Nederland!
Als u hier klikt komt u op de wedstrijdpagina terecht. 

Een fijne avond nog! Rietje


             2 opmerkingen:

Rya, Rotterdam zei


Wat enig die zingende merels. Ik hou van merels; vind ze de eerste voorjaarsboodschappers.
Bedankt.
Groet, Rya, Rotterdam

Teresita zei

Muy bonitos los pajaritos de tela!!! me encantó escuchar el canto del pájaro negro.132 55325299