maandag 19 mei 2014

And a silver sixpence in my shoe

 Mijn "silver sixpence"is mijn gezin. Wat kun je nog meer wensen dan met de jongste een milkshake te maken. Daar laat je toch je werk even voor liggen.

 Maar ook werk hebben waar je van houdt geeft een "silver"randje.
Gisterenavond toch nog tijd gevonden om het blok te naaien. Omdat het een serie wordt van 36 blokken streef ik ernaar in ieder blok een paar stofjes te gebruiken van de vorige blokken met soms een nieuwe. De grote bloem is vorige week binnengekomen en omdat er bordeaux rood in zit en de achtergrond naar zacht groen zweemt, vind ik dit een goede aanvulling. Het blok kan natuurlijk weer besteld worden (voor 10 euro in Nederland en voor 11 euro in België inclusief porto), maar ook de bloem is in de winkel 17,95 euro per meter (exclusief porto).

De serie rode stofjes is weer aangevuld. Ik maak pakketjes van 4 fat quarters voor 15,95 of 4 fat eights voor 8 euro (exclusief  porto).

Ik ga nu naar de tuin en neem stitchery werk en koffie mee.

Fijne dag,
Rietje

6 opmerkingen:

Rennie zei

Prachtige rode stof, rode aardbeiden. Seizoenskleur?

Berna zei

Gezellig om zo samen met Willem bezig te zijn.
En de rode stofjes zijn prachtig!

rietje van slagmaat zei

Hallo Berna, was inderdaad erg gezellig!

rietje van slagmaat zei

Hallo Rennie, t lijkt wel aardbeidjes, daar had ik nog niet aan gedacht! En ik hou altijd van rood, een van mijn favoriete kleuren.

rietje van slagmaat zei

Goh Rennie, t is zeker te laat op de dag... T moet aardbeitjes met een t zijn.

Rya, Rotterdam zei


Ach Rietje, whatever.... jij en Willem en de "aard van beidjes".. We maken allemaal weleens een fout(je).
Dat rood vind ik prachtig!!!! Ben dol op rood, kon het vroeger nooit dragen, want mijn haar was kastanjebruin met veel koperrood erin..... nu ben ik "asblond" van mezelf en draag het graag. Ik vind de kleur om te aaien.
Groet, Rya, Rotterdam