donderdag 19 juni 2014

vakantiewerk


In de consternatie over Jan  ben ik helemaal vergeten te vertellen dat de nieuwe stitchery paneeltjes die verrassend snel uitverkocht waren opnieuw binnengekomen zijn. Een paneeltje van ongeveer 60 x 110 cm kost 10,95 euro en is onderverdeeld in vele stukjes (groot en klein) zoals U kunt zien.
Het rode borduurgaren is er weer (1 euro per strengetje).
Er is weer een nieuw stofje binnen, een mooie Paisley, per fat quarter 4,50 euro, net als de ander stofjes die U op de foto kunt zien. Die zijn ook 4,50 euro per fat quarter. U kunt zien dat de Paisley heel mooi past bij de andere stofjes en binnenkort ga ik hem zelf inpassen in het werk.
Er zijn nieuwe borduur/redwork naaldjes binnen van Jeana Kimball, maat 10. Ze kosten 3,95 euro per buisje.
Ik gebruik zelf een hele fijne vlieseline om er achter te zetten (2,50 euro per stukje)
U weet waarschijnlijk ook al dat we steeds meer online klanten hebben en we sturen snel Uw bestelling op. Even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com

Er is een ding dat ik moet bekennen. Ik had dit werk bestemd voor mijn vakantie en speciaal de grotere stukjes had ik daarvoor gereserveerd. Ik heb mijn eigen regels overtreden en ben begonnen aan een groter stuk. U kunt het zien linksboven. Ik moet zeggen dat ik het wel erg leuk vind om te doen. Misschien moet ik nog iets anders meenemen op vakantie.

4 opmerkingen:

Francisca zei

Hallo rietje,

Heel veel sterkte met jullie lieve hond Jan. Ik hoop dat hij snel opknapt, en weer de " oude " wordt. Gelukkig is er voor honden ook pijnstilling.

Ik had de sticherietjes al besteld en al in huis. Ik ben alleen nog niet begonnen.Maar ziet er wel heeeel erg leuk uit.

Groetjes Francisca

Anoniem zei

Wat is dit mooi Rietje. Ik houd enorm van stitcherie en heb mijn blokjes weer opgepakt om ze af te maken. Ik hoop dat het beter gaat met Jan. Groetjes Wilma

Berna zei

Die atitcherietjes zijn zo schattig. Maar eerst moet hier e.e.a. Afgemaakt worden.
Ik hoop dat het inmiddels beter gaat met jullie Jan.
Fijn weekend!

Anoniem zei

Fijn dat Jan weer aan het opknappen is.
Fijn weekend!
Suzanne