maandag 6 oktober 2014

Blok van de Week nummer 27


Het nieuwe blok is Blok van de Week nummer 27 uit de serie Austen Family Album van Barabara Brackman. Ik heb een aantrekkelijk stofje voor de middenbaan gekozen, en voor de rest heb ik me laten leiden door de continue lijn van stofkeuze. De naam die Barbara Brackman heeft gegeven aan het blok is King's Crown for George III.

Zoals altijd is het blok te bestellen via email: rietjevanslagmaat@gmail.com . De prijs is 10 euro, inclusief porto. Bij ophalen in de winkel is de prijs 8,75 euro. Alle blokken zijn nog te bestellen. Naar Belgie is de prijs 11 euro inclusief porto. Voor meerdere blokken tegelijk is de porto relatief voordeliger natuurlijk.
.
Als U de verzameling van de eerste 20 blokken van de week bij elkaar wilt zien, scroll dan even naar beneden in mijn blog naar zondag 21 september, onder  Block of the Week nr 25. U kunt daar zelfs de nummertjes van de blokken even naar voren halen.

Ik ga me nu even concentreren op de pakketjes voor de Verrassingsochtend van a.s. vrijdag 10 oktober (10 tot 12 uur) Als U mee wilt doen, mail dan even svp naar mijn mailadres i.v.m. het snijden van de pakketjes. Het wordt vast weer een gezellige ochtend. De kosten zijn 12,50 inclusief entree en pakketje.

Geen opmerkingen: