vrijdag 15 mei 2015

Workshop van een hele dag


Het Quiltje hangt. Ik vond het wel prettig om eens een keer achter elkaar iets af te maken.

Op dit moment is al weer 3 weken een klussenbedrijf bij ons bezig. Dus rommel en de "verkeerde stof" wapperen om mij heen.
De bijkeuken is afgebroken en weer opgebouwd en nu is de hele woonkeuken leeg gemaakt. De potten en pannen staan overal. Ik heb nog twee stoelen leeg, zodat we 's avonds ook nog kunnen zitten. Ook in mijn werkkamer is er rommel gestald.
Het enige wat ik doe om te  "overleven" is me voor de zooi af te sluiten en iets te doen waardoor ik even kan ontsnappen aan de werkelijkheid. Dus een quiltje is geboren.

Wilt U dit Quiltje  onder begeleiding  ook maken, dan kunt U zich opgeven voor een Dagje Lochem op zaterdag 20 juni. Het is een dagje naaimachine naaien.
Als U zich opgeeft (rietjevanslagmaat@gmail.com ) stuur ik U bij voorbaat een berichtje met een beetje huiswerk, n.l. het snijden van de reepjes voor het huis.

De kosten voor de dag zijn 55 euro. Dit is ook een beetje een dag waarop U in de watten wordt gelegd met koffie en thee met iets lekkers en natuurlijk een heerlijke lunch met daarbij een wijntje. Het is exclusief de stofjes.

Nu nog even volhouden en dan kunnen de spullen weer terug op hun plaats, misschien dit weekend al.

1 opmerking:

BezigeBijMirjam zei

Sterkte met de stof van de verbouwing! Eerst veel rommel en stof en dan wordt het weer mooi moet je maar denken. Met de andere stof kan je goed uit de voeten. Ha, ha! Leuk quiltje is het geworden. Fijne dag!