dinsdag 10 maart 2015

VROUW ALLEEN ACHTERGELATEN AAN BELGISCHE KUST


Als U het kopje hierboven leest kunt U medelijden hebben met de dame die alleen is achtergelaten door haar echtgenoot. Als U de foto hierboven ziet krijgt U waarschijnlijk een heel ander idee. Ik heb Rietje achtergelaten in hotel Duinse Polders in Blankenberge aan de Belgische kust. Daar voegt ze zich deze week bij nog honderd andere quilters voornamelijk uit Belgie om te quilten en onderlinge relaties te versterken en nieuwe kennissen te maken. Rietje doet dit al een aantal jaren en ze kijkt er altijd naar uit. Het duurt een kleine week en ze vindt het altijd weer fantastisch.
Ondertussen mag ik, Wil, de honneurs waarnemen. Dat betekent dat de winkel wel is bemand maar a.s. vrijdag kan het quiltcafé niet doorgaan.

Over het quiltcafé gesproken. Rietje en ik hebben besloten de frequentie van het quiltcafé te gaan beperken met ingang van 1 april a.s. Dat betekent dat U de volgende data in Uw agenda kunt noteren. Geheugensteuntje voor U is: de eerste vrijdag van de maand
20 maart
27 maart
3 april
1 mei
5 juni
3 juli
Daarna komt onderbreking van de zomervakantie. Na de vakantie nemen we de draad weer op maar de frequentie blijft de eerste vrijdag van de maand.


In de winkel gaan we  met frisse moed verder en daarvoor heb je natuurlijk steeds weer mooie nieuwe stoffen nodig. Dat is zo vanzelfsprekend dat je soms vergeet die prachtige stoffen eventjes in het zonnetje te zetten door er een foto van te publiceren. Hierboven staan zeer aantrekkelijke replica stoffen die mooi passen binnen ons bestaande assortiment.

Hieronder staat een aantal fraaie batiks. Die passen weer heel goed bij het werk van Edyta Sitar. Rietje is pas begonnen met een aantal Workshops die heel populair blijken te zijn. Ze noemde ze Edyta Sitar's Vlinder Workshop en je leert er in een les appliceren met de naaimachine. Ze gaat waarschijnlijk binnenkort wel weer zo een workshop geven. Let U even op de Agenda of informeer even bij Rietje zelf.