dinsdag 28 augustus 2018

Stoffen Handige Materialen en Workshops

 Behalve de stof die weer binnen is, zijn er ook weer de Perfect Circles (16,95 ex porto) en de Perfect Leaves (16,95 ex porto). Er zijn YOU TUBE filmpjes van Karin Buckley over Perfect Leaves en hoe ze te gebruiken. De stof is 18,95 per meter (ex porto) Hij is zeer geschikt voor Broderie Perse.


Nog een prachtig stofje (18,95 per meter ex porto) ook weer geschikt voor Broderie Perse.
Een groot succes alleen al door de vormgeving zijn de borduurnaaldjes op een Singer magneetje. Ze kosten 3,95 ex porto.


We pakken de draad weer op met de workshops bij het boek de Splendid Sampler. Het zijn steeds inloop Workshops. U betaalt alleen als U komt. Elke keer een andere techniek. A.s. zaterdagmorgen 1 september is het patroon Family Stars aan de beurt. De kosten zijn 7,50 per keer. Het is vast weer gezellig. Even mailen svp, als U komt, naar rietjevanslagmaat@gmail.com


We gaan ook door met de 9 schattige huisjes van Home Sweet Home. Nu is huisje 2 aan de beurt. We hebben hier al een aantal data gereserveerd dit najaar. De eerstvolgende is zaterdag 8 september a.s. van 10 tot 12. De kosten zijn 7,50 euro per keer. Het is een Inloop Workshop, dus U betaalt per keer. Even mailen naar rietjevanslagmaat@gmail.com .

Verder gaat alles weer als vanouds.
We hebben een Inloop Quilting Bee elke woensdagmorgen van 10 tot 12. Kosten 5 euro (kopje koffie en iets lekkers). U hoeft niet te mailen. U komt gewoon en brengt Uw eigen werkje mee. Het is altijd gezellig.

De winkel is open op dinsdag en woensdag van 10.30 uur tot 16.00 uur.
U bent bij al onze activiteiten van harte welkom.
Tot ziens in Ophemert (bij Tiel).

2 opmerkingen:

hamoda hmada zei


شركة المثالية للتنظيف بالاحساء
شركة تنظيف مسابح بالاحساء
شركة صيانة مسابح بالاحساء
شركة تنظيف خزانات بالاحساء

hamoda hmada zei

شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر