vrijdag 11 januari 2019

Clubochtend op zaterdag 12 januari van 10.00 tot 12.00


Lieve Dames,
allereerst de beste wensen voor het Nieuwe Jaar voor U en degenen die U dierbaar zijn. Ik schud de laatste restjes griep van mij af en ben net op tijd beter om U morgen, zaterdag 12 januari te ontvangen voor de maandelijkse clubochtend. Ik heb alle workshops van het vorig jaar samengevoegd tot een Clubochtend. Daar horen bij de Splendid Sampler, Lucy Boston, Jane Austen en Home Sweet Home. Het is van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn 7,50 euro en als U wilt deelnemen stuurt U even een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com Bij de Splendid Sampler gebruiken we het boek als leidraad en op verzoek gaan we wat dieper in op bepaalde patronen en blokken. We helpen bij het oplossen van technische problemen.


Bij Lucy Boston behandelen we alles wat te pas komt bij het werken met hexagons. De techniek is zeer geschikt voor vakantiewerk ( kleine stukjes) en ook voor beginners op het gebied van patchwork en quilten.


Bij Jane Austen maken we een quilt die zoveel mogelijk lijkt op de oorspronkelijke quilt van Jane Austen die nog steeds bestaat. U krijgt van mij de benodigde mallen. Dan is het makkelijk werken.


Bij Home Sweet Home  ( er zijn 9 huisjes) werken wij aan de hand van het boek met die titel. Ik help bij het oplossen van problemen met malletjes, inches en de Franse Taal. U brengt de problemen op tafel en wij lossen ze op.

Ik hoop een aantal van U morgen zaterdag 12 januari  te begroeten in Ophemert.

Ik geef U gelijk de overige data:
9 februari, 9 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni
( voor de overige workshops in het voorjaar van 2019 verwijs ik voorlopig naar de knop agenda en workshops bovenaan op de  startpagina)