donderdag 20 maart 2014

Verkiezingen


De dag begon met het klaarleggen van de stemkaarten. Ik begrijp eigenlijk niet zo goed, dat sommige mensen niet gaan stemmen. Vrouwen hebben nog geen honderd jaar stemrecht. Onze grootmoeders stonden op de barricaden en draaien zich nu om in hun graf.
Maar we gaan terug naar onze hobby: "quilten".


Zoals veel dames weten, houdt Wil regelmatig kleine lezingen die gerelateerd zijn aan quilters en quilts. Nu wil het toeval dat een poosje geleden er een lezing was over een antieke quilt waarvan het thema heel duidelijk de strijd voor het vrouwenkiesrecht is. Als U een uittreksel van dit verhaal wilt ontvangen, stuur dan een mailtje en per omgaande komt het verhaal in Uw mailbox.

 Blok 1 Barbara Brackman

Blok 2 Barbara Brackman

Vanwege de grote belangstelling voor de blokken van Barbara Brackman is de eerste serie van blok 2 uitverkocht. Voor de dames die alsnog mee willen doen heb ik een nieuw voorbeeld genaaid. Deze versie is dus te bestellen.

Morgen geen verplichtingen, dus ik kan in een rustiger tempo doorwerken aan het speelkleed. Tussendoor buiten koffie drinken uit de wind en in de zon.

3 opmerkingen:

Chris Palmaers zei

Hallo Rietje, geniet van het zonnetje vandaag! Morgen is het weer even gedaan met de lente als we de weergoden mogen geloven!

Rya, Rotterdam zei


Je hebt gelijk!! Ik ga altijd stemmen omdat onze Voormoeders hebben gevochten voor MIJN stemrecht!! Vrouwen die niet gaan stemmen, zijn dom!
Mannen trouwens ook!!
Groet, Rya, Rotterdam

Rietje van Slagmaat zei

Hallo Chris, vandaag hielden we het ook niet helemaal droog hier, maar het hagelde gelukkig niet. Fijne avond nog, Rietje