maandag 17 juli 2017

Laatste quiltcafé en deze week nog open in Lochem

 Zomaar een oude foto van een quiltcafé
Lieve Dames,
Partir c'est mourir un peu. Het klinkt overdreven maar er zit een kern van waarheid in. Ik voel me echt bedroefd, denkend aan al die gesprekken en ontmoetingen van meer dan twintig jaar.
Velen van U waren naar het laatste café in Lochem gekomen en wij zijn overspoeld met cadeautjes. Daarvoor nogmaals dank. We zullen het café zeker gaan missen en wij zijn al aan het denken over een Ophemertse variant.
Maar het was onontkoombaar door onze verhuizing. De ontmoetingen en gesprekken zullen daar ongetwijfeld ook plaatsvinden, zij het misschien met andere mensen die een stukje dichterbij Ophemert wonen. Een tochtje naar Ophemert is waarschijnlijk ook wel te regelen. Er is een leuk restaurant vlakbij ons aan de dijk, want we zitten vlak aan de Waal. We zullen U de weg wijzen.

Deze week zijn we dinsdag en woensdag nog open met de winkel in Lochem.
Daarna gaan we met onze kleinzoon Willem naar Londen en onze dochter Ellen past op de honden en het huis. Daarna begint onze grote verhuizing. Dinsdag 5 september gaat de winkel in Ophemert open en we doen dat weer op dinsdag en woensdag van 10.30 tot 16.00 uur. Er zullen ongetwijfeld dames zijn voor wie Ophemert een stuk dichterbij is.
Mocht U buiten de gewone openingstijden willen komen, bijvoorbeeld met een groepje dames die er een gezellig dagje uit aan vast willen knopen, stuur dan even een mailtje van te voren, zodat we het met elkaar kunnen afstemmen.

We beginnen met frisse moed aan het nieuwe avontuur in Ophemert en verheugen ons op oude en nieuwe contacten.

Dat moet toch leuk worden, vindt U ook niet?

We wensen U nu nog vanuit Lochem een prettige vakantie en misschien zien we U morgen of overmorgen in de winkel in Lochem en anders tot een keertje in Ophemert, Dorpsstraat 8. Ophemert is vlakbij Tiel.
Met vriendelijke groet,
Rietje en Wil van Slagmaat

Geen opmerkingen: