dinsdag 4 februari 2020

In april 2016 heb ik een silhouet van onze kleindochter Roos gemaakt. Er ging natuurlijk een hele fotosessie aan vooraf. Ze heeft geduldig geposeerd en daarna hebben we samen de beste foto uitgezocht. Daarna heeft ze geholpen met uitknippen. Ik heb het portret in stof omgezet. Dit portretje heb ik niet meer in mijn computer staan, maar de papiertjes had ik gelukkig bewaard, zodat ik vorige week een nieuw silhouet kon maken. 

Omdat ik nog steeds geen programma heb gemaakt, lijkt het mij leuk om een workshop van één ochtend aan te bieden, waarop U onder begeleiding een silhouet van Uw kinderen of kleinkinderen kunt komen maken. 

Als U eenmaal weet hoe het gaat , kunt U de hele familie in een stamboom verwerken. Het zijn ook leuke cadeautjes voor een bruidspaar als een dubbelportret verwerkt in een quiltje of een portret in een kinderquiltje. 

Mocht U aan een gezellige en leerzame ochtend willen deelnemen, dan bent U van harte welkom op Dorpsstraat 8 in Ophemert op vrijdagmorgen 28 februari van 10.00 tot 12.30 uur. De kosten zijn 15 euro inclusief een kopje koffie of thee. Stuurt U dan een mailtje naar rietjevanslagmaat@gmail.com .Ik verheug me alvast op een gezellige ochtend


 

Geen opmerkingen: